Als u iemand zoekt voor het snoeien en vellen van bomen of voor het verwijderen van coniferen : contacteer Bomen Patrick Geerts. Wij zitten heel wat jaren in het vak en leveren kwaliteit aan een goede prijs. Gratis offerte.

 

Bel ons voor een gratis offerte : 0495 22 38 63

Bomen Patrick Geerts uit Kasterlee (Tielen) werkt in heel de provincie Antwerpen:

Kasterlee, Tielen, Vosselaar, Turnhout, Beerse, Malle, Zoersel, Zandhoven, Schilde, Schoten, Brasschaat, Essen, Wuustwezel, Rijkevorsel, Hoogstraten, Ravels, Arendonk, …

Goedkoop snoeien en vellen van bomen en hagen en verwijderen van coniferen

 

Patrick Geerts is heel wat jaren actief in de branche. We zijn gevestigd in Kasterlee (Tielen), maar voeren werken uit in heel de provincie Antwerpen. We zijn al jaren actief en hebben een heleboel ervaring. U kan dus rekenen op een deskundig advies en op professioneel uitgevoerde werken en dit bovendien tegen een aangenaam tarief.

Voor goedkoop snoeien en vellen van bomen of voor het verwijderen van coniferen: contacteer Patrick Geerts. Wij bezorgen u graag een gratis offerte.

Geen boom te hoog of te scheef : gespecialiseerde technieken

 

Wij verwijderen al uw bomen op een professionele én veilige manier. Soms hangt een boom over uw dak of serre en komen er gespecialiseerde technieken aan te pas. Wij demonteren de bomen van bovenaf en gebruiken hierbij klimtechnieken.

 

Als een boom te groot of te dicht is geworden, kan je ook besluiten de boom te laten snoeien: lichtsnoei, opsnoeien, vormsnoei of toppen, …

Hierbij worden ook vaak klimtechnieken gebruikt.

 

  

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review